Mobilec Trust

Compania noastra, Mobilec Trust activeaza pe piata romaneasca de aproape 20 de ani. Prin calitatea desavarsita a serviciilor si a produselor oferite, ne-am stabilit repede un nume solid in domeniul mobilierului. Obiectul nostru principal de activitate este realizarea de mobilier din PAL.

Deoarece dorim mereu sa venim in intampinarea clientilor cu produse de cea mai buna calitate, realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice si institutii. In acest fel putem satisface pana si cele mai elaborate idei din punct de vedere al design-ului si complexitatii.

O mare parte din comenzile onorate de noi includ diferite scoli si institutii de stat, pentru care am realizat o gama diversificata de piese de mobilier. Mai multe astfel de exemple pot fi gasite in pagina noastra de produse.

Echipa nostra de profesionisti are o experienta vasta in domeniul realizarii de mobilier. In plus, deoarece ne alegem cu mare grija furnizorii de materiale si accesorii si deoarece lucram cu unele dintre cele mai avansate echipamente in domeniu, putem garanta realizarea mobilierului dorit perfect adaptat gusturilor oricarui client.